Viborg tømrer

Vi er et alsidigt tømrerfirma

Viborg Tømrer har leveret kvalitetshåndværk til Viborg og omegn siden 2012. Vi arbejder for privatpersoner, virksomheder af en hver art, boligselskaber, institutioner og forsikringsselskaber og vi gør en dyd ud af at vejlede og inspirere alle vores kunder – store som små.

Vi har et stærkt team af dygtige tømrere og tilbyder ligeledes totalentrepriser og fagentrepriser via vores netværk af elektrikere, malere, VVS’ere og murere.

Torben N. Klavsen

Tømrermester

Tømrermester Torben N. Klavsen
Vi leverer

Håndværk i
A-kvalitet

Når I bestiller Viborg Tømrer til at løse jeres tømreropgaver, så kan I også regne med, at kvaliteten er helt i top. Vi er selvfølgelig medlem af Byg Garanti, og det er din sikkerhed for veludført arbejde. Men vi kan samtidig fortælle, at det endnu ikke har været nødvendigt, at drage nytte af garantiordningen. Vores tømrere er dygtige og veluddannede og de ved, hvad de laver!

10

års

Erfaring som tømrer
i Viborg og omegn

Alsidigt tømrerfirma

Vi tilbyder enhver opgave indenfor tømrerfaget og tilbyder også totalentrepriser og fagentrepriser.

Private & erhverv

Vi løser opgaver af enhver art for privatkunder og erhvervskunder i alle brancher. Bare kontakt os for et godt tilbud...
Viborg tømrers

Tidslinje

2012
logo

Firmaet grundlægges

Torben N. Klavsen, som selv er udlært tømrer og snedker i 2002 starter i november 2012 Viborg Tømrer op helt fra bunden. Til at begynde med som et enkeltmandsfirma, men stille og roligt kom der flere hænder til, i takt med at ordrebogen voksede.

2018
fusion

Opkøber Tømrerfirmaet Arne Poulsen

63-årige Arne Poulsen trækker sig tilbage efter 20 år som tømrermester, mens Viborg Tømrer overtager medarbejdere, udstyr og kundekartotek. Dermed går Viborg Tømrer fra fem til ti mand.

2021
Gyldenrisvej

Ny adresse på Gyldenrisvej

Med 13 ansatte er pladsen på Sønder Allé for trang og vi opfører et helt nyt firmadomicil med kontor, personalerum, lager og snedkeri på Gyldenrisvej 3C i Viborgs sydige bydel.