LEDIGE STILLINGER

Her på siden kan du altid se hvilke stillinger Viborg Tømrer har ledig. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt@viborgtoemrer.dk. Læs mere om Viborg Tømrer eller kig forbi til en snak.

Lige for tiden står vi og mangler tømrersvende – læs mere herunder.

Tømrersvend

Vi har travlt og søger endnu en erfaren tømrersvend til vores team hos Viborg Tømrer. Vi tilbyder en god løn efter kvalifikationer og muligheden for at arbejde i en virksomhed med fokus på den enkelte medarbejder.

Hos Viborg Tømrer bliver du en del at en spændende virksomhed i vækst og et stærkt sammenhold, hvor fredagshyggen og spændende firmaarrangementer prioriteres højt. Vi vægter høj faglig kvalitet og en god kundekontakt, og du skal som tømrersvend kunne arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder
Har du erfaring med dig i bagagen, kan vi til gengæld tilbyde dig en fuldtidsstilling under ordnede forhold. Vi tilbyder en god løn, pension og sundhedsforsikring samt egen firmabil.

Arbejdsopgaverne vil variere indenfor tømrerfaget, men vil hovedsagligt bestå af diverse spjældarbejde. Vi har mange spændende opgaver for boligselskaber, erhvervs- og privatkunder primært i Viborg og omegn.

Ansøgning
Har du lyst til at være en del af Viborg Tømrer fremover, så hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.

Kontakt tømrermester Torben Klavsen på tlf. 30268082 eller kontakt@viborgtoemrer.dk. Alle ansøgninger vil blive behandlet i fortrolighed. Vi ansætter i takt med henvendelserne, men venter gerne på den rette.

Arbejd med os

Vi er et solidt tømrerfirma med base i Viborg