Nyt tag

Med en tagudskiftning kan du forbedre husets udseende, isolering, dagslys og måske også få mere plads. Du øger samtidig husets værdi. Vi kigger gerne forbi og vurderer, om taget er nedslidt eller om en reparation er tilstrækkelig.

Hos Viborg Tømrer arbejder vi med mange forskellige slags tagmaterialer såsom beton, tegl og eternit. Vi kommer ud og besigtiger dit tag og kommer med vores vurdering af, hvilket materiale der vil passe bedst.

Ved nybyggeri klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, så kvaliteten altid er i top – og arbejdet færdigt til tiden.

Udnyttelse af førstesalen

Har huset ikke tidligere haft en førstesal, kan vi hjælpe dig med at få en. Vi kan bygge en ny tagkonstruktion og sørge for, at de ekstra kvadratmeter bliver udnyttet til bolig, så I får mere plads at boltre jer på.

Reparation af taget

Har vejrguderne haft godt fat i tagryggen på dit hus under sidste stormvejr? Viborg Tømrer træder til, og kan med kort varsel udføre de fornødne reparationer – uanset materiale.

Tagterrasser og ovenlysvinduer

Vi har bygget tagterrasser i alle størrelser, og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus, ligesom vi også kan tilføre ekstra lys og varme i huset med et ovenlysvindue.

Viborg Tømrer er din professionelle partner i tagarbejde. Ring på telefon 30 26 80 82 og få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde.

Valgmuligheder

Når du skal vælge et nyt tag, bør du have de byggetekniske, arkitektoniske og økonomiske hensyn med i dine overvejelser. Der findes en lang række materialer – de mest almindelige er:

Udskiftning af tag
Nyt tag

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.