Isolering og efterisolering

Hos Viborg Tømrer udfører vi alle former for bygningsisolering. Vi isolerer tage, lofter og gulve i både nybyggeri og ældre huse, i beboelsesejendomme og kontorer, i villaer og sommerhuse.

Begræns dit varmeforbrug

Med en efterisolering begrænser du ikke blot dit varmeforbrug. Du sikrer også et sundt indeklima for dig og din familie, da vægge, gulve og lofter bliver varmere. Desuden begrænser en efterisolering også risikoen for vækst af skimmelsvamp på de indvendige overflader.

Vi tilbyder udblæsning af ISOVER InsulSafe Løsuld på lofter og kan ligeledes indblæse det i hulmure på ældre huse. InsulSafe er et højisolerende mineraluldsmateriale og du vil hurtigt mærke, at varmeregningen falder, husets værdi stiger, og indeklimaet bliver bedre.

Indbygger dampspærrer

Vi indbygger dampspærrer i konstruktionen, når vi efterisolerer ældre huse. Det sikrer, at der ikke samles fugt i isoleringen, så man på den måde undgår fare for råd- og svampeangreb.

Vi kommer ud og besigtiger dit hus, inden arbejdet påbegyndes. Ved en gennemgang af den eksisterende isolering, kan vi komme med forslag til, hvor det kan betale sig at efterisolere.

Kontakt os for et godt tilbud på isolering

Ring for et tilbud og en professionel gennemgang af dit hus. Så kan du se frem til en varmere vinter med et bedre indeklima.

Du kan kontakte os på telefon 30 26 80 82

Isolering
Isolering
ISOVER InsulSafe Løsuld

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.